Ames Intermediair voor uw Autoverzekering!

Een autoverzekering heeft als doel alle schade aan of veroorzaakt door de eigen auto te verzekeren. De dekking Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht voor iedere autobezitter. Hiermee bent u verzekerd tegen schade die u veroorzaakt aan derden.
Met deze dekking bent u verzekerd tot een bedrag van € 2.500.000,- bij materiële schade en
€ 6.100.000,- bij letselschade.

Aansprakelijkheidsdekking
Schade toegebracht aan derden. Goedkoopste dekking, maar ook de meest beperkte.

Beperkt Cascodekking
Ook schades aan eigen auto zijn gedekt: brand, diefstal, storm of botsing met dieren.

Volledig Cascodekking
Alle schades aan eigen auto ook wanneer het uw eigen schuld is.

Aanvullende dekkingen
Ongevallenverzekering voor inzittenden (OI) Indien u, een gezinslid of andere inzittenden door een ongeval blijvend invalide raakt of komt te overlijden dan kan dit grote financiële gevolgen hebben. Met een ongevallen inzittenden verzekering wordt er een vast bedrag uitgekeerd om de financiële gevolgen (deels) op te vangen. Dit in geval van blijvende invaliditeit en overlijden.

Schadeverzekering voor inzittenden (SVI)
Indien u, een gezinslid of andere inzittenden door een ongeval blijvend invalide raakt of komt te overlijden dan kan dit grote financiële gevolgen hebben. Met een Schade inzittendenverzekering worden de inzittenden van het voertuig schadeloos gesteld. Er wordt gekeken naar de daadwerkelijk geleden schade, de schade uitkering is gemaximeerd.

Rechtsbijstand 
Met de rechtsbijstand verzekering bent u met uw voertuig gedekt voor rechtshulp tijdens een juridisch conflict welke is ontstaan in het verkeer. U kunt hierbij denken aan materiële schade en letselschade.

Verhaalsrechtsbijstand
Met de verhaal rechtsbijstandverzekering bent u met uw voertuig gedekt voor rechtshulp bij het verhalen van schade bij de tegenpartij. U kunt hierbij denken aan materiële schade en letselschade.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met Ames Intermediair op >>>