Ames Intermediair voor uw rechtsbijstandverzekering!

Met een rechtsbijstandverzekering verzekerd u zich voor juridische hulp bij conflicten. Als u in een conflict verzeild raakt, is het prettig als iemand u helpt die weet wat uw rechten zijn. Een advocaat kost per uur vaak meer dan je rechtsbijstandverzekering per jaar.

Er zijn verschillende dekkingen mogelijk bij een rechtsbijstandverzekering

Standaard
U krijgt rechtshulp bij juridische problemen over contracten, het terugkrijgen van gestolen spullen, erfrechtelijke geschillen en strafzaken waarin u als verdachte wordt gedagvaard.

Schadeverhaal
Als iemand anders bij u schade veroorzaakt, dan wilt u graag dat hij de schade vergoedt. Soms is het moeilijk om die schadevergoeding ook echt te krijgen. Met de module Schadeverhaal krijgt u hierbij deskundige hulp.

Inkomen
Met deze module krijgt u rechtshulp bij problemen rond uw inkomen. Denk bijvoorbeeld aan dreigend ontslag, problemen rond een uitkering of een geschil met uw pensioenverzekeraar.

Wonen
Deze module is er voor hulp bij problemen die te maken hebben met uw woning. Het maakt niet uit of u eigenaar of huurder bent. Het kan bijvoorbeeld gaan om een probleem met een aannemer, de gemeente of een verhuurder.

Fiscaal en vermogen
U krijgt rechtshulp als u voor de belastingrechter moet komen. Daarnaast krijgt u rechtshulp bij juridische problemen met vermogensbeheerders en problemen met een tweede huis.

Motorrijtuigen
Als u met uw auto of motor schade heeft in het verkeer, dan wilt u deze schade vergoed krijgen. Met deze module krijgt u hierbij hulp. Ook krijgt u rechtshulp bij strafzaken die zijn ontstaan terwijl u een voertuig gebruikt.

Verkeer
Deze module bestaat uit de module Motorrijtuigen. Daarnaast biedt deze module rechtshulp bij schade die u in het verkeer oploopt als voetganger, fietser of passagier in het openbaar vervoer.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met Ames Intermediair op >>>