Ames Intermediair voor uw transportverzekering!

Vervoert u kostbare lading? Met een transportverzekering dekt u materiële schade aan handelsgoederen, gereedschap en onderdelen tijdens het transport. U kunt deze transportverzekering afsluiten voor eenmalige transporten of voor doorlopend goederentransport. Wilt u puur schade, diefstal of verlies van bedrijfsuitrusting en spullen bij eigen vervoer uit uw bedrijfsbusje verzekeren? Dan kunt u een goederentransportverzekering voor eigen vervoer  afsluiten.

Wat is verzekerd?
Binnen de transportverzekering kunt u kiezen uit verschillende dekkingen. De All Risk dekking en de Evenementendekking zijn het meest gangbaar.
• All risk dekking. Met deze dekking is materiële  schade aan of verlies van lading verzekerd. All risk is de meest volledige dekking voor uw goederentransport.
• Evenementendekking. De evenementendekking vergoedt alleen schade bij vooraf genoemde gebeurtenissen. De dekking geldt bijvoorbeeld bij brand, bij vallen tijdens laden/lossen of bij een ongeluk met schade aan het voertuig.
• Beperkte diefstaldekking. Dekking bij diefstal, vermissing, verduistering, zoekraken en het niet uitleveren van volledige pakketten.
• Uitgebreide diefstaldekking. Dekking bij gedeeltelijke schade door diefstal, vermissing en verduistering, zoek raken en het niet uitleveren van producten.
• Dekking voor alle van buitenkomende onheilen. Deze dekking verzekert materiële schade aan of verlies van lading bij alle schade buiten uw schuld.
• Oorlog- en stakingsrisico. Bij oorlog- en stakingsrisico is de lading verzekerd voor schade als gevolg van oorlog stakingsacties en ongeregeldheden. De transportverzekering vergoedt ook opruimings- , berging- en vernietigingskosten en schade aan hulpmaterialen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met Ames Intermediair op >>>