Ames Intermediair voor uw vitaliteit!

Wilt u werken aan een gezond bedrijf?
In Nederland heeft 48% van de volwassenen overgewicht of obesitas. Werknemers met overgewicht zijn 1,8 keer vaker ziek dan werknemers met een gezond gewicht. Te zware werknemers zijn niet alleen vaker, maar ook gemiddeld langer ziek (11-14 dagen) en hebben meer kans op diabetes en hart- en vaatziekten dan werknemers met een gezond gewicht. Naast erg vervelend voor de mensen met overgewicht en obesitas zelf, heeft dit dus ook financiële gevolgen voor u als werkgever.
Werken aan een gezond bedrijf kan u een kostenbesparing op lange termijn opleveren op ziekteverzuim en verzuimfrequentie van de werknemers.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Met ons samenwerkende bedrijfsdiëtisten bieden u leefstijlinterventies aan voor de werknemers. Maar daarnaast ook de mogelijkheid tot maatwerk bijvoorbeeld een gezonde bedrijfskantine of lunchwandelingen. Deze interventies zorgen ervoor dat het streefgewicht bereikt en behouden wordt.
De investering die u als werkgever moet doen is minimaal in verhouding tot wat het u oplevert . En het levert u niet alleen geld en minder ziekteverzuim op maar ook een tevreden werknemer die een werkgever heeft die de gezondheid van zijn werknemers belangrijk vindt.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met Ames Intermediair op >>>