Ames Intermediair voor uw kredieten en leningen!

Soms heeft u een lening nodig voor uw wensen. Voor een nieuwe auto, vakantie of voor de verbouwing van uw huis. Wij helpen we u met een lening of krediet zodat u uw wensen kunt realiseren. Er zijn verschillende soorten leningen / kredieten.

Doorlopend krediet
Bij een doorlopend krediet wordt vooraf een limiet bepaald. Tot aan die limiet mag geld opgenomen worden. Op het moment dat er geld opgenomen is, dient op regelmatige basis een deel van de opgenomen limiet weer afgelost te worden. Indien gewenst, kunnen tussentijds weer extra bedragen opgenomen worden, maximaal tot aan de oorspronkelijke kredietlimiet. Het is tevens mogelijk om (vaak zonder boete) extra bedragen af te lossen. De verschuldigde rente bestaat uit een variabel rentetarief. Een doorlopend krediet is een zeer flexibele kredietvorm.

Persoonlijke lening
Een persoonlijke lening is een leningsvorm waarbij van te voren het bedrag, de looptijd en het rentetarief vastgezet worden. Naar aanleiding van deze 3 factoren wordt een maandtermijn bepaald, bestaande uit rente en aflossing. Extra aflossen of geld opnemen is vaak niet mogelijk, of tegen aanzienlijke kosten. Door de vaste maandtermijn is een persoonlijke lening een zekere kredietvorm. De te betalen rente bij een persoonlijke lening kan onder bepaalde situaties fiscaal aftrekbaar zijn.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met Ames Intermediair op >>>