Ames Intermediair denkt aan uw gezondheid!

In samenwerking met bedrijfsdiëtisten kan Ames Intermediair voor u een bijdrage leveren aan een bedrijf met gezondere medewerkers, waardoor op lange termijn het ziekteverzuim en de verzuimfrequentie van de medewerkers afnemen. Informeer ook naar onze zorg-, verzuimverzekeringen.

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn voor iedere ondernemer belangrijk. Met name voor ZZPérs. Bij ziekte bent u vaak volledig op u zelf aangewezen. Bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor u op dit gebied. Ames Intermediair adviseert u graag. Persoonlijke ongevallen verzekeringen zijn vaak een uitstekende aanvulling daar waar het gaat om het risico van arbeidsongeschiktheid, ziekte of invaliditeit.

Ames Intermediair regelt ook buitenlandverzekeringen voor u
Nederlanders die naar het buitenland gaan kunnen wij verschillende verzekeringsoplossingen bieden. Ziektekostenverzekeringen bijvoorbeeld voor wereldreizigers, backpackers, emigranten, expats, studenten en au pairs. Alle verzekeringen hebben wereldwijde dekkingen in- of exclusief de Verenigde Staten. Maar ook voor mensen die naar Nederland komen voor bijvoorbeeld familiebezoek of vakantie zijn er verschillende mogelijkheden.

• onafhankelijk advies
• persoonlijke aandacht, betrokken
• gunstige premies en goede voorwaarden
• analyse van uw persoonlijke situatie, advies op maat voor uw AOV

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met Ames Intermediair op >>>